Recensioner för boken Ovillkorlig.

En Härlig bok!
Ulrika Arvas vågar använda sig själv, sin man och sina barn som en utgångspunkt för betraktelser om manligt och kvinnligt. Jag brukar i ärlighetens namn vara en smula skeptisk när avstampet för att beskriva livet görs utifrån skillnaden mellan män och kvinnor.
Men banne mig om jag inte är tvungen att ge mig denna gång. Förutom Ulrikas klokskap kan man inte annat än att kapitulera inför den just otvungna och självutlämnande tonen i boken. "Otvunget" är att inspireras av sköna sommarfoton samtidigt som man sitter uppkrupen i hemmasoffan och lyssnar till en vän som generöst delar med sig av insiktsfulla tankar om sitt liv. Både vackert och berikande!
            - Johan Öberg, advokat

Läs fler på: www.bok.nu, www.bokus.com

Det är ett så välkommet budskap!
            - Pernilla Keusch, Keusch International

Den här boken köper jag till mig själv. När jag läser den blir min fru nyfiken och kastar sig över den så fort jag är klar.
            - Peo Lannerö, Interfilm

Det stämmer ju så bra!
            - Annica Buvik, frilansande reporter

Jag vill att alla ska ha den nu.
            - Carin Hansdotter, nJoy

Bra relationer kräver bra Samtal. Den sorts Samtal som är vägen till att komma överens, att skapa sammanhang och att växa tillsammans. Ovillkorlig är en bra utgångspunkt för ett sånt Samtal.
            - Marie Frosteman, projektledare

En skön personlig läsning om män, kvinnor och våra relationer. Många kloka och inspirerande perspektiv på kommunikation och lösningar vid vanliga fallgropar i relationsdjungeln. Allt snyggt och kreativt organiserat med en kvinnas list och stora hjärta. Rekommenderas varmt!
            - Gregers Ahlefeldt-Laurvigen,
              Skärgårdskiropraktorn

WOW!!
Jag är såååå imponerad att jag sträckläste den direkt! Vilket kanonjobb!
Och vilka vackra bilder...
Tack för alla ord som verkligen får en att tänka till... Känns som stämningen redan blivit ännu mer fantastisk här hemma!
            - Frida Lundström,
              make-up artist

Beställ boken online, via email eller på telefon 08-278 274.
Anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev. Där publicerar vi nyheter om boken och kommer också ställa frågor och undersökningar.